Het DutchNaNo forum. Voor WriYe support in het Nederlands, en andere schrijfdiscussies.

Je bent niet ingelogd.

#1 Re: Creatief » Sahi's gefreubel » 03-10-2014 15:51:48

yay, haken! Ik heb al een paar keer een plotbunny gehaakt, konijntjes zijn zo leuk om te doen! Hoop ook deze keer mijn carepackagepartner te verblijden met zo´n bunny. Gebruik je een patroon?

#2 Re: WriYe 2013 » plannen voor november » 18-10-2013 09:33:15

Jaaaah!!
Is te merken, het stormt in mijn hoofd van de ideeën.

Dit wordt het uitgangspunt:

All night long
I'm coming for you
My baby got a gun

Deze songs van Triggerfinger roepen in combinatie met elkaar een duister verhaal op in mijn hoofd. Dat wordt het uitgangspunt van mijn NovemberNovelle. Gaandeweg zullen er ook andere songs toegevoegd worden om het verhaal verder te vertellen.
Het idee is om, als ik dan in een doodlopend stuk beland ben, een willekeurige song uit mijn lange NaNo-playlist te gebruiken als plotwending.
Kijken of ik dit proefballonnetje hoog kan houden t/m de 50K wink

#3 Re: Algemeen » Care Packages? » 18-10-2013 09:03:58

Jammer Sahi!
Ik heb via het grote forum hopelijk een match gevonden (was er te laat bij, maar kan natuurlijk ook buiten de officiële weg om). Mocht hier nog iemand interesse hebben: leuk, ik heb genoeg ideetjes om een 2e pakketje te maken smile

#4 Algemeen » Care Packages? » 13-10-2013 16:52:28

Xamantha
Reacties: 2

Zie nergens een draadje over het uitwisselen van pakjes, maar misschien ben ik gewoon te ongeduldig...komt er een exchange via dit forum? Zou ik errug leuk vinden!

#5 Re: WriYe 2013 » plannen voor november » 13-10-2013 16:49:57

Ik ga schrijven, zoveel is zeker!
Heb zin me te laten inspireren door muziek. Misschien door songs aan elkaar te koppelen, misschien door plotwendingen te laten bepalen door een willekeurig nummer van m'n playlist, misschien door telkens een kort verhaal om een song heen te schrijven...

Is het al bijna November???

#6 Re: Algemeen » Voorstel draadje » 09-10-2013 01:44:07

Welkom in dit verslavende universum Barbara!

#7 Re: Algemeen » Voorstel draadje » 27-09-2013 13:58:58

Hoi allemaal, wat heerlijk om hier alle bekende namen weer te zien!

Zie dat ik me vorig jaar wel heb aangemeld hier, maar toen november aanbrak heb ik blijkbaar de weg niet terug kunnen vinden. Heerlijk geNaNo'd, dat wel smile

Even opnieuw voorstellen: ik heet Marijke, maar luister ook graag naar de naam Xamantha. Ik ben inmiddels 36, woon in de Betuwe. Waar ik ooit nog trots schreef dat ik daar met 1 man en een hele kudde katten woon, schrijf ik nu voor het eerst dat de man er gelukkig nog steeds is, maar we hebben nog maar 2 katten. Heb een rottijd achter de rug met het overlijden van mijn lieve Munchkin, bijna 2 weken geleden.
Verder werk ik tegenwoordig kalmpjes aan als ervaringsdeskundige in de GGZ, waar mijn voornaamste taak 'coach digitaal herstelverhaal' is geworden: ik begeleid via email mensen met een psychische aandoening in het stap voor stap opschrijven van hun herstelverhaal. Daarnaast redacteur bij een krantje over ervaringswerk.

Ik lees me nog steeds te pletter, houd nog steeds van haken (maar mijn winkeltje op Etsy ligt een beetje op z'n gat), luister graag naar harde of juist lieve muziek, ik teken en, heel verrassend, ik houd nog steeds van schrijven.

Volgens mij wordt de komende NaNo al mijn 5e. Nog geen flauw idee waarover, maar schrijven ga ik!

Goed jullie weer te zien!

Forum footer

Powered by FluxBB