Gepost door Jarsto in Nieuws
30-10-2011 | 6 Reacties »

Omdat het NaNo forum momenteel geen polls ondersteund staat deze maar even hier. Na jaren lang alles bij de Florin te hebben gedaan is de Kick Off Party dit jaar wegens een eerdere reservering bij Florin bij de Stairway to Heaven in Utrecht geweest. De MLs willen voor het organiseren van TGIO Party graag weten of mensen weer naar de Stairway zouden willen, of toch liever terug naar de Florin. Geef je mening hier onder dus maar:

Waar heb jij de TGIO het liefste?

 • De Florin (46%, 13 Votes)
 • Maakt niet uit (46%, 13 Votes)
 • De Stairway (7%, 2 Votes)

Total Voters: 28

Loading ... Loading ...

6 Responses to “TGIO Lokatie Poll”

 1. Infinitey Says:

  Ik vind de stairway erg duur. niet alleen het eten, maar ook het drinken. Het viel mij op dat we vooral veel ijsklontjes kregen en maar 20cl drinken voor 2 euro 20. Verder vind ik het jammer dat er een behoorlijke groep( een man of tien) ergens anders ging eten omdat het bij stairway te duur was(of niet lekker)
  Ik was 1 van die groep. Het is jammer dat dat moest omdat je toch zo’n 45 minuten bezig bent met spullen inpakken, ergens heen lopen, eten bestellen, opeten en terug lopen.
  Ik vond de sfeer bij stairway ook minder. Ik zat aan de tafel bij het podium en ik en de anderen, voelden ons echt afgezonderd.
  De Florin is knusser, het personeel is dan misschien wat chagrijniger, maar de verhoudingen tussen prijs en kwaliteit zijn vele malen beter.

 2. Athildur Says:

  ‘Maakt niet uit’.

  Stairway – Leuke tent. De muziek is over het algemeen wat minder ‘disruptive’ voor het gesprek en we hadden een grote hoek voor onszelf zonder met tafels e.d. te moeten slepen.
  Helaas vond ik het daar wel heel erg duur en het eten vond ik niet van bijster goede kwaliteit.

  Florin – Eveneens leuke tent. Ik vind de sfeer bij de Florin iets leuker. Minpunten en pluspunten zijn eigenlijk de inverse van die bij de Stairway: muziek soms iets te hard, we zitten een beetje rampachtig verdeeld (niet heel erg), maar het eten is er veel beter en ik ben altijd ook goedkoper uit.

  Ik kom sowieso opdagen, ongeacht de locatie.

 3. Lenihan Says:

  Eens met Infinitey, Stairway was heel erg duur. En kwaliteit van het eten vond ik ook maar minnetjes. Daarbij vind ik dat 8,50 voot de burger toch wel veel was, zeker omdat dat met studentenkorting was en de hamburger slechter was dan dat wat ik bij de McDonalds of Burger King kan vinden.

  En de Florin is gewoon gezelliger. Veel knussere sfeer, gezelligere omgeving met de banken en stoelen…

  Dus wat bij betreft Florin!

 4. Liz Says:

  Ook hier Florin. Ik vind de sfeer daar toch iets leuker. De nadelen zijn de wat kleinere ruimte (maar misschien is dat een deel van de sfeer) en chagrijnig personeel. Verder is de Florin goedkoper en water is er gratis.
  En ze hebben genoeg chocolademelk :D.

  Stairway was wel lekker ruim, maar tafel 3 stond inderdaad erg ver van de rest af en dat was best jammer.

 5. Roxxy84 Says:

  Het maakt mij niet uit. Ik woon in Utrecht en het is beide makkelijk te bereiken. Florin ben ik niet vaak geweest dus dat kan ik niet goed beoordelen… ik zie het wel 🙂

 6. Cayendi Says:

  Ik sluit me voor het grootste deel aan bij Athildur.
  Stairway – Leuke tent. De muziek is over het algemeen wat minder ‘disruptive’ voor het gesprek en we hadden een grote hoek voor onszelf zonder met tafels e.d. te moeten slepen.
  De tafels waren smaller, waardoor je beter met elkaar kon praten. De verlichting was voor mij prettiger.
  Drinken was idd duurder (geen kraanwater beschikbaar), en hamburger enigzins droog, maar goed te eten.

  Florin – Minpunten en pluspunten zijn eigenlijk de inverse van die bij de Stairway: muziek soms iets te hard, we zitten een beetje rampachtig verdeeld
  Vooral de grote vierkante tafel is funest voor het voeren van een goed gesprek (vooral als je in rumoerige ruimtes toch al niet zo goed hoort)
  Ik heb bij de Florin vooral last van die felle lampen in de vensterbank, omdat ik erg slecht tegen direct licht kan.
  Het eten is gevarieerder en wat goedkoper, en kraanwater is gratis.

  Toch kies ik voor de Stairway, met name omdat ik daar makkelijker gesprekken kan voeren (en volgen!), ik daar geen hoofdpijn krijg van de verlichting en vind dat we daar ruimer kunnen zitten, en makkelijker meer mensen kunnen plaatsen (en ik vind het heerlijk dat we dichter bij het station zitten, is met halen van treinen toch wel lekker)

  Ik kom sowieso, da’s duidelijk, maar de Stairway heeft mijn voorkeur.

Geef een reactie

XHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>